Zrkadlo Guru 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x90 indický masív mango
favorite_border favorite
Kód produktu: GURU-Z90

Zrkadlo Guru 60x90 indický masív mango

Naše zrkadlo je ručne vyrobené z masívu manga, čo mu dáva jedinečný šarm a osobnosť. S ním môžete zdobiť váš interiér a pridať do neho šmrnc. Navštívte náš showroom a objavte krásu indického koloniálneho nábytku z masívu manga.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 90

Hĺbka (cm): 12

Hmotnosť (kg): 11,01

Drevo: Mango

Farby skladom
Farby na objednávku
vzorkovník farieb
Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Guru

Zrkadlo Guru je vyrobené z kvalitného masívneho mangového dreva vo vidieckom štýle a má rozmery 60x90 cm. Toto zrkadlo je ideálne pre tých, ktorí uprednostňujú rustikálny a prírodný vzhľad v ich interiéri.

Mangové drevo je známe svojou trvanlivosťou a krásou. Jeho jedinečná textúra a farba prinášajú do miestnosti teplý a prírodný pocit. Zrkadlo Guru využíva tieto vlastnosti dreva a prináša do vášho domova prírodný šarm.

Dizajn zrkadla Guru je jednoduchý, no elegantný. Rám z masívneho mangového dreva je ošetrený a dokonale vyrezávaný, čo dodáva zrkadlu autentický vidiecky vzhľad. Jeho rozmery 60x90 cm sú dostatočne kompaktné, aby sa zmestilo do rôznych priestorov vo vašej domácnosti.

Zrkadlo Guru je praktickým doplnkom, ktorý nielenže vám umožní sa zrkadliť, ale aj opticky zväčší a rozsvieti priestor. Jeho vidiecky štýl je vhodný pre rôzne interiérové štýly, ako sú rustikálny, krajinský alebo štýl shabby chic.

Ak hľadáte zrkadlo, ktoré prinesie do vašej miestnosti príjemnú atmosféru vidieckeho štýlu a zároveň poslúži svojmu účelu, zrkadlo Guru je vynikajúcou voľbou. Jeho kvalitné spracovanie a pevná konštrukcia zaručujú dlhú životnosť a spokojnosť s jeho používaním.

Umiestnite zrkadlo Guru vo vašej predsieni, kúpeľni, spálni alebo hociktorom inom priestore, kde potrebujete praktický a prírodný doplnok. Jeho rozmery 60x90 cm sú dostatočne univerzálne, aby sa prispôsobili rôznym veľkostiam a konfiguráciám miestnosti.

Zrkadlo Guru z masívneho mangového dreva vo vidieckom štýle je skvelým doplnkom pre tých, ktorí milujú prírodné materiály a rustikálny vzhľad. Jeho jedinečná krása a funkčnosť poskytnú vášmu interiéru osobitý šmrnc a príjemnú atmosféru.

GURU-Z90
9 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
90
Hĺbka (cm):
12
Hmotnosť (kg):
11,01
Drevo:
Mango

Špecifické referencie

ean13
8596487148813