Zrkadlo Manu 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Manu 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Manu 60x170 indický masív mango
favorite_border favorite
Indický nábytok
Kód produktu: MANU-Z170

Zrkadlo Manu 60x170 indický masív mango

Zrkadlo je vyrobené z masívu manga a prinesie do vášho domova rustikálny štýl a trvanlivosť. Naše zrkadlá z masívu sú dostupné v našom showroome a umožnia vám pridať kúsok indického koloniálneho nábytku mango masív do vášho interiéru. Navštívte nás a objavte našu kolekciu.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 170

Hĺbka (cm): 2,5

Hmotnosť (kg): 17,01

Drevo: Mango

Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Manu

Zrkadlo z masívu Manu je štýlovým a kvalitným kúskom, ktorý prináša prírodný a elegantný vzhľad do vášho domova. Toto zrkadlo je vyrobené z kvalitného masívneho mangového dreva s rozmermi 60 x 170 cm, čo mu dáva dostatočne veľký formát na to, aby ste si mohli vychutnať celkový obraz svojho odrazu.

Masívne mangové drevo je známe svojou pevnosťou a bohatými hnedožltými odtieňmi, ktoré dodávajú zrkadlu z masívu Manu prírodný a teplý charakter. Jemné vzory žíl na povrchu dreva pridávajú zrkadlu jedinečný vizuálny efekt.

Okrem svojho pôsobivého vzhľadu je zrkadlo z masívu Manu aj veľmi praktické. Jeho kvalitná konštrukcia zabezpečuje stabilitu a bezpečnosť pri používaní. Jeho rozmery vám umožňujú získať kompletný obraz a skontrolovať svoj vzhľad pred odchodom z domu.

Zrkadlo z masívu Manu je vynikajúcim doplnkom pre každý interiér, kde sa hodí prírodný prvok. Jeho mangové drevo prináša do vášho domova jedinečnú atmosféru a štýl. Bez ohľadu na to, či ho umiestnite do vstupnej haly, spálne alebo obývacej izby, zrkadlo z masívu Manu bude slúžiť ako pútavý a funkčný prvok, ktorý priláka pozornosť a dodá vášmu domovu osobitý šmrnc.

MANU-Z170
5 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
170
Hĺbka (cm):
2,5
Hmotnosť (kg):
17,01
Drevo:
Mango