Zrkadlo Guru 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Guru 60x170 indický masív mango
favorite_border favorite
Indický nábytok
Kód produktu: GURU-Z170

Zrkadlo Guru 60x170 indický masív mango

Zrkadlo je vyrobené z masívu manga a prinesie do vášho domova eleganciu a trvanlivosť. Naše zrkadlá z masívu sú dostupné v našom showroome a umožnia vám pridať kúsok indického koloniálneho nábytku mango masív do vášho interiéru. Navštívte nás a objavte našu kolekciu.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 170

Hĺbka (cm): 6

Hmotnosť (kg): 17,01

Drevo: Mango

Farby skladom
Farby na objednávku
vzorkovník farieb
Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Guru

Zrkadlo Guru vyrobené z kvalitného masívneho mangového dreva o rozmeroch 60x170 je elegantným a pôsobivým doplnkom pre vašu domácnosť. Jeho štíhly a vysoký tvar mu dodáva výrazný vzhľad a zároveň poskytuje dostatočnú veľkosť pre plné zrkadlenie.

Mangové drevo je známe svojou pevnosťou a trvanlivosťou, čo zabezpečuje, že zrkadlo Guru bude slúžiť dlhú dobu. Jeho kvalitný masívny rám pridáva prírodný a rustikálny dotyk do vášho interiéru, a zároveň dodáva pocit tepla a útulnosti.

Dizajn zrkadla Guru je jednoduchý, no štýlový. Jeho čisté línie a hladký povrch ho robia všestranným doplnkom, ktorý sa hodí do rôznych interiérových štýlov, od tradičného až po moderný či priemyselný. Jeho výška 170 cm vytvára zvýraznený vertikálny prvok, ktorý môže vizuálne rozšíriť a otvoriť priestor miestnosti.

Zrkadlo Guru o rozmeroch 60x170 poskytuje dostatočný priestor na kompletné zrkadlenie a je ideálnym riešením pre vašu spálňu, predsieň, šatník alebo iné priestory, kde si želáte vytvoriť dojem väčšieho a svetlejšieho priestoru. Jeho vertikálny formát tiež umožňuje, aby sa stalo výrazným prvkom v miestnosti a pritiahlo pozornosť.

Zrkadlo Guru je nielen praktickým nástrojom na zrkadlenie, ale aj dekoratívnym prvkom, ktorý pridáva štýl a eleganciu do vášho domova. Jeho veľké rozmery a kvalitné spracovanie zaručujú, že bude dlho slúžiť a vytvárať príjemnú atmosféru v miestnosti.

GURU-Z170
6 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
170
Hĺbka (cm):
6
Hmotnosť (kg):
17,01
Drevo:
Mango

Špecifické referencie

ean13
8596487148837