Zrkadlo Guru 90x120 z mangového dreva
Zrkadlo Guru 90x120 z mangového dreva
Zrkadlo Guru 90x120 z mangového dreva
Zrkadlo Guru 90x120 z mangového dreva
Zrkadlo Guru 90x120 z mangového dreva
favorite_border favorite
Kód produktu: GURU-Z120

Zrkadlo Guru 90x120 z mangového dreva

Zrkadlo je vyrobené z masívu manga a prinesie do vášho domova eleganciu a trvanlivosť. Naše zrkadlá z masívu sú dostupné v našom showroome a umožnia vám pridať kúsok indického koloniálneho nábytku mango masív do vášho interiéru. Navštívte nás a objavte našu kolekciu.

Šírka (cm): 90

Výška (cm): 120

Hĺbka (cm): 2,5

Hmotnosť (kg): 16,01

Drevo: Mango

Farby skladom
Farby na objednávku
vzorkovník farieb
Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Guru

Zrkadlo Guru vyrobené z kvalitného masívneho mangového dreva o rozmeroch 90x120 cm je skvelým doplnkom pre vašu domácnosť. Jeho priestranná veľkosť umožňuje plné zrkadlenie a poskytuje dostatočný priestor na sledovanie svojho odrazu.

Mangové drevo je známe svojou pevnosťou, trvanlivosťou a prírodnou krásou. Zrkadlo Guru využíva túto výnimočnú kvalitu dreva, čo mu dodáva eleganciu a šarm. Masívny rám z masívu mangového dreva pridáva prírodný prvok a vytvára teplý a útulný pocit v miestnosti.

Dizajn zrkadla Guru je jednoduchý, no elegantný. Jeho hladký povrch a čisté línie mu umožňujú zapadnúť do rôznych interiérových štýlov. Bez ohľadu na to, či máte tradičný, moderný alebo rustikálny interiér, zrkadlo Guru bude vynikajúcim doplnkom, ktorý pridáva štýl a charakter do vášho priestoru.

Rozmery 90x120 cm robia zrkadlo Guru dostatočne veľkým, aby zaujímalo centrálnu pozíciu na stene. Môžete ho umiestniť do predsieňe, spálne, obývacej izby alebo akéhokoľvek iného miesta, kde potrebujete praktický nástroj na zrkadlenie, ako aj dekoratívny prvok.

Zrkadlo Guru z masívneho mangového dreva je kvalitne spracované a vyrobené s dôrazom na detaily. Jeho robustný rám a odolná konštrukcia zabezpečujú dlhú životnosť a spokojnosť s jeho používaním.

Ak hľadáte zrkadlo, ktoré kombinuje funkčnosť a prírodnú krásu masívneho mangového dreva, zrkadlo Guru je skvelou voľbou. Jeho rozmerom 90x120 cm vytvára pôsobivý vizuálny efekt a bude vyniknúť ako štýlový a elegantný prvok vo vašej miestnosti.

GURU-Z120
10 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
90
Výška (cm):
120
Hĺbka (cm):
2,5
Hmotnosť (kg):
16,01
Drevo:
Mango

Špecifické referencie

ean13
8596487148820