Zrkadlo Tina 60x170x2,5 indický masív palisander
Zrkadlo Tina 60x170x2,5 indický masív palisander
Zrkadlo Tina 60x170x2,5 indický masív palisander
Zrkadlo Tina 60x170x2,5 indický masív palisander
Zrkadlo Tina 60x170x2,5 indický masív palisander
favorite_border favorite
Indický nábytok
Kód produktu: TINA-Z170

Zrkadlo Tina 60x170x2,5 indický masív palisander

Zrkadlo Tina je vyrobené z kvalitného masívneho palisandrového dreva.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 170

Hĺbka (cm): 2.5

Hmotnosť (kg): 19,01

Drevo: Palisander (Sheesham)

Farby skladom
Farby na objednávku
vzorkovník farieb
Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Tina

Zrkadlo Tina je skutočným majstrovským dielom, ktoré vás okúzli svojou dokonalou kombináciou kvality, dizajnu a prirodzeného materiálu. Je vyrobené z vysoce kvalitného masívneho palisandrového dreva, čím získava pevnosť a trvanlivosť. Jeho rozmery 60*170 cm poskytujú dostatok priestoru pre úplné zrkadlenie a sú vhodné na zavesenie na stenu vo vašej domácnosti.

Masívne palisandrové drevo, ktoré sa používa pri výrobe zrkadla Tina, je známe svojou exotickou krásou a jedinečným zrkadlovým vzorom. Jeho tmavohnedá farba s rôznymi odtieňmi a hlbokým zrnitým vzorom dodáva zrkadlu Tina jedinečný charakter. Každý kúsok dreva má svoju vlastnú textúru a prírodné nepravidelnosti, čo robí z tohto zrkadla unikátny kus s prírodným dotykom.

Okrem svojej estetickej krásy má zrkadlo Tina aj funkčné využitie. Jeho dostatočná veľkosť a výška vám umožňujú si vychutnať plné zrkadlenie postavy a detailov. Jeho povrch je hladký a jemne lesklý, čo pridáva elegantný nádych do vášho interiéru. Vďaka svojmu stredne veľkému rozmeru sa zrkadlo Tina hodí do rôznych priestorov vo vašej domácnosti, ako je predsieň, spálňa alebo obývacia izba.

Keďže je zrkadlo Tina vyrobené z masívneho palisandrového dreva, je nielen pevné a odolné, ale aj trvanlivé. S primeranou starostlivosťou si užijete jeho krásu a funkčnosť na mnoho rokov. Je to investícia do vysoko kvalitného a štýlového kusu nábytku, ktorý prinesie do vášho domova atmosféru elegance a prirodzeného kúzla.

Zrkadlo Tina je zároveň dizajnovým prvkom a praktickým doplnkom vášho interiéru. S jeho jedinečným vzhľadom a kvalitou palisandrového dreva pridáva do miestnosti štýl a prírodný dotyk. Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete umiestniť ho do modernej alebo tradičnej miestnosti, zrkadlo Tina zaručene priláka

TINA-Z170
1 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
170
Hĺbka (cm):
2.5
Hmotnosť (kg):
19,01
Drevo:
Palisander (Sheesham)

Špecifické referencie

ean13
8596487140107