Zrkadlo Agni 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Agni 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Agni 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Agni 60x90 indický masív mango
favorite_border favorite
Kód produktu: AGNI-Z

Zrkadlo Agni 60x90 indický masív mango

Toto zrkadlo je vyrobené z masívu manga a dodáva vašej domácnosti autentický indický koloniálny šarm. Navštívte náš showroom a objavte široký výber indického koloniálneho nábytku z masívu manga.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 90

Hĺbka (cm): 12

Hmotnosť (kg): 10,01

Drevo: Mango

Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Agni

Zrkadlo Agni je ohromujúci kus, vyrobený z kvalitného masívneho mangového dreva v autentickom vidieckom štýle. Toto drevo je známe svojou pevnosťou, odolnosťou a prírodnou krásou, čo robí zrkadlo Agni výnimočným doplnkom pre váš domov.

S jeho rozmormi 60*90 cm je zrkadlo Agni dostatočne veľké na to, aby ste sa mohli obdivovať vo všetkej svojej kráse. Jeho kompaktná veľkosť mu umožňuje zapadnúť do rôznych miestností vo vašom dome - od vstupnej haly až po spálňu. Jeho jednoduchý a elegantný dizajn vytvára príjemnú atmosféru vidieckeho štýlu, ktorý dodáva vášmu interiéru šarm a príjemnú atmosféru.

Masívne mangové drevo, použité pri výrobe zrkadla Agni, je známe svojou výraznou textúrou, bohatými farbami a výnimočnou trvanlivosťou. Tmavšia farba dreva s rôznymi odtieňmi dodáva zrkadlu Agni hlbší a teplejší vzhľad. Prírodné nepravidelnosti a žily na povrchu dreva pridávajú jedinečný charakter a osobitosť tomuto kúsku nábytku.

Zrkadlo Agni je skutočným kúskom remeselného umenia, ktorý dodá vášmu domovu prírodnú eleganciu a osobný šmrnc. Bez ohľadu na to, či ho umiestnite do moderného alebo rustikálneho interiéru, zrkadlo Agni sa stane výrazným prvkovm, ktorý pritiahne pohľady a zanechá nezabudnuteľný dojem.

AGNI-Z
4 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
90
Hĺbka (cm):
12
Hmotnosť (kg):
10,01
Drevo:
Mango