Zrkadlo Sita 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x170 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x170 indický masív mango
favorite_border favorite
Indický nábytok
Kód produktu: SITA-Z170

Zrkadlo Sita 60x170 indický masív mango

Zrkadlo Sita je ručne vyrobené z kvalitného masívneho indického mangového dreva. S týmto zrkadlom z masívu prinesiete do svojho domova trvanlivý a štýlový kúsok nábytku. Objavte krásu indického koloniálneho nábytku z masívu manga.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 170

Hĺbka (cm): 2.5

Hmotnosť (kg): 17,01

Drevo: Mango

Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Sita

Zrkadlo Sita je majestátny kúsok, vyrobený z vysoce kvalitného masívneho mangového dreva, ktorého rozmer je 60*170 cm. Toto zrkadlo je ohromujúce nielen svojím veľkým rozmerom, ale aj svojou eleganciou a jedinečným dizajnom.

Masívne mangové drevo, použité pri výrobe zrkadla Sita, je známe svojou trvanlivosťou, prirodzenou krásou a silnou konštrukciou. Jeho jemné žily a odtiene hnedej farby dodávajú zrkadlu Sita prirodzený a teplý vzhľad. Každý kúsok dreva má svoje vlastné charakteristické prvky a textúru, čo robí zrkadlo Sita unikátnym a originálnym dielom.

Rozmer 60*170 cm zrkadla Sita poskytuje dostatok priestoru na plné zrkadlenie postavy od hlavy až po päty. Jeho výška umožňuje pohodlné používanie a skvelý výhľad na celú postavu. Zároveň je dostatočne široké, aby zachytilo všetky detaily a pridalo pocit priestoru do vášho interiéru.

Okrem svojej funkčnosti je zrkadlo Sita tiež nádherným dekoračným prvkom pre váš domov. Jeho hladký povrch a elegantný rám z masívneho mangového dreva pridávajú do vášho interiéru prírodný a exotický šmrnc. Bez ohľadu na štýl vášho interiéru, zrkadlo Sita sa ľahko prispôsobí a dodáva mu štýlový a sofistikovaný vzhľad.

Zrkadlo Sita je výnimočným kúskom nábytku, ktorý prinesie do vášho domova eleganciu, prírodný kúzlo a praktické využitie. Jeho masívne mangové drevo zabezpečuje dlhodobú trvanlivosť a odolnosť. Svojou impozantnou veľkosťou a estetickým dizajnom sa stane ohromujúcim stredobodom vášho interiéru.

SITA-Z170
18 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
170
Hĺbka (cm):
2.5
Hmotnosť (kg):
17,01
Drevo:
Mango