Zrkadlo Sita 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x90 indický masív mango
Zrkadlo Sita 60x90 indický masív mango
favorite_border favorite
Kód produktu: SITA-Z90

Zrkadlo Sita 60x90 indický masív mango

Zrkadlo Sita je majstrovským dielom vyrobeným z kvalitného masívneho mangového dreva. Jeho jedinečný dizajn a kvalita ho robia ideálnym doplnkom pre váš interiér. Získať kus indického nábytku nikdy nebolo jednoduchšie.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 90

Hĺbka (cm): 2.5

Hmotnosť (kg): 10

Drevo: Mango

Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Sita

Zrkadlo Sita je vytvorené z kvalitného masívneho mangového dreva a má ideálne rozmery 60*90 cm. Toto zrkadlo sa vyznačuje jedinečnou kombináciou krásy, trvanlivosti a funkčnosti.

Masívne mangové drevo je známe svojou pevnosťou a prírodnou krásou. Jeho hladký povrch, jemné žily a odtiene hnedej farby pridávajú zrkadlu Sita prirodzený a teplý vzhľad. Je to materiál, ktorý odoláva bežnému opotrebeniu a poskytuje dlhodobú trvanlivosť.

Rozmery zrkadla Sita sú vhodné pre viacero miestností vo vašom dome. Môžete ho umiestniť v predsieni alebo spálni kde vám poskytne praktický zrkadlový povrch pre kontrolu vášho vzhľadu. Jeho kompaktná veľkosť zaisťuje, že sa ľahko prispôsobí rôznym priestorom.

Okrem svojej funkčnosti je zrkadlo Sita tiež elegantným doplnkom pre váš interiér. Jeho jednoduchý, no štýlový dizajn pridáva do miestnosti príjemnú atmosféru. Vytvára optický dojem priestoru a odráža svetlo, čím zvýrazňuje jas miestnosti.

Zrkadlo Sita je skvelou investíciou, ktorá zdôrazňuje krásu vášho domova. Jeho kvalitné spracovanie a prírodné materiály zabezpečujú dlhodobú trvanlivosť a spokojnosť s jeho výkonom. Bez ohľadu na štýl vášho interiéru, zrkadlo Sita bude príjemným a praktickým doplnkom, ktorý vytvorí štýlový a pôsobivý dojem.

SITA-Z90
18 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
90
Hĺbka (cm):
2.5
Hmotnosť (kg):
10
Drevo:
Mango