Zrkadlo Hina 90x120 z mangového dreva
Zrkadlo Hina 90x120 z mangového dreva
Zrkadlo Hina 90x120 z mangového dreva
favorite_border favorite
Kód produktu: HINA-Z120

Zrkadlo Hina 90x120 z mangového dreva

Zrkadlo je vyrobené z masívu manga a prinesie do vášho domova eleganciu a trvanlivosť. Naše zrkadlá z masívu sú dostupné v našom showroome a umožnia vám pridať kúsok indického koloniálneho nábytku mango masív do vášho interiéru. Navštívte nás a objavte našu kolekciu.

Šírka (cm): 90

Výška (cm): 120

Hĺbka (cm): 2,5

Hmotnosť (kg): 17,01

Drevo: Mango

Farby skladom
Farby na objednávku
vzorkovník farieb
Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Hina

Zrkadlo Hina je vynikajúci kúsok nábytku, vyrobený z kvalitného masívu mango, s rozmernými parametrami 90*120 cm. Toto zrkadlo kombinuje funkčnosť, eleganciu a prirodzenú krásu.

Masív mango je známy svojou pevnosťou a odolnosťou, čo zabezpečuje, že zrkadlo Hina bude trvať dlhú dobu. Tento materiál tiež disponuje jedinečnou textúrou a vzormi, ktoré mu dodávajú autentický a prírodný vzhľad. Každý kúsok masívu mango má svoje vlastné charakteristické prvky, čo robí zrkadlo Hina unikátnym.

Rozmery zrkadla Hina sú dostatočné na to, aby poskytli dostatok priestoru pre zrkadlenie celej postavy. Jeho výška a šírka umožňujú pohodlné použitie a skvelý výhľad na detaily. S týmito rozmormi sa zrkadlo Hina ľahko prispôsobí rôznym priestorom, ako je predsieň, spálňa alebo obývacia izba.

Okrem svojej funkčnosti je zrkadlo Hina aj dekoratívnym prvkom, ktorý pridáva eleganciu a štýl do vášho interiéru. Jeho masívne mango drevo s jemnými žilami a bohatými odtieňmi hnedej farby vytvára príjemnú atmosféru a prírodný pocit. Zrkadlo Hina je vhodné pre rôzne štýly a dizajny interiérov, od tradičných po moderné.

Zrkadlo Hina je vynikajúcim doplnkom pre tých, ktorí hľadajú spojenie funkčnosti a estetiky. Jeho kvalitný masív mango a starostlivo vyhotovený dizajn zabezpečujú, že bude slúžiť dlhodobo a poteší váš zmysel pre krásu. Nech už ho umiestnite kamkoľvek vo vašom dome, zrkadlo Hina bude vynikajúcim a elegantným prídavkom, ktorý oživí váš interiér a poskytne vám skvelý zážitok pri každom pohľade do zrkadla.

HINA-Z120
8 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
90
Výška (cm):
120
Hĺbka (cm):
2,5
Hmotnosť (kg):
17,01
Drevo:
Mango

Špecifické referencie

ean13
8596487129294