Zrkadlo Manu 90x60 indický masív mango
favorite_border favorite
Kód produktu: MANU-Z90

Zrkadlo Manu 90x60 indický masív mango

Zrkadlo z masívu Manu je vyrobené z indického manga a je ideálnym doplnkom do vášho domova. S jedinečným dizajnom a kvalitou tohto zrkadla na stenu prinesiete do vášho interiéru trvanlivý kúsok indického koloniálneho nábytku z masívu manga.

Šírka (cm): 60

Výška (cm): 90

Hĺbka (cm): 2.5

Hmotnosť (kg): 10,01

Drevo: Mango

Zobraziť všetky produkty z rovnakej série - Manu

Zrkadlo z masívu Manu je dokonalým spojením elegancie a prirodzenosti pre váš domov. Vyhotovené z kvalitného masívneho mangového dreva, toto zrkadlo má rozmery 90 x 60 cm, čo ho robí dostatočne veľkým na to, aby poskytovalo celkový obraz vášho odrazu.

Mangové drevo je známe svojou pevnosťou a krásnym prevedením. Zrkadlo z masívu Manu vyniká výraznou hnedožltou farbou a jemnými vzormi žíl, čo dodáva prírodný a teplý charakter vášmu interiéru.

Okrem svojho estetického vzhľadu je zrkadlo z masívu Manu aj funkčné. Jeho solídna konštrukcia poskytuje stabilitu a bezpečnosť pri každodennom používaní. Jeho veľkosť vám umožňuje jasne vidieť svoj odraz a dáva vám možnosť upraviť sa pred odchodom z domu.

Zrkadlo z masívu Manu je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí ocenia prírodný vzhľad a kvalitu. Jeho mangové drevo prináša do vášho domova jedinečný šmrnc a exotický nádych. Bez ohľadu na to, či ho umiestnite do vstupnej haly, obývacej izby alebo spálne, zrkadlo z masívu Manu bude skvelým prírastkom do vášho domáceho prostredia.

MANU-Z90
13 ks

Tabuľka dát

Šírka (cm):
60
Výška (cm):
90
Hĺbka (cm):
2.5
Hmotnosť (kg):
10,01
Drevo:
Mango