Spálňový nábytok z masívneho dreva

Spálňa je miesto vo vašom dome, kde sa cítite bezpečne a kde si môžete oddýchnuť a na konci dňa zaspať . S naším indickým masívnym dreveným nábytkom vyrobeným zo sheeshamového a mangového dreva si môžete urobiť svoju spálňu tak pohodlnú, že sa v nej budete cítiť úplne ako doma a nebude sa vám chcieť ráno vstať z postele.

Zobrazených 45 z 325

Aké komody do spálne si môžete vybrať?

V našej ponuke nájdete neprehliadnuteľné komody do spálne z indického palisandru alebo recyklovaného sheeshamového a mangového dreva. Ide o zaujímavé druhy dreva, ktoré sú odolné voči opotrebovaniu, škrabancom a iným poškodeniam. Spoľahlivo vám budú slúžiť dlhé roky.

Vybrať si môžete modely z tmavého či svetlého dreva. Luxusný vzhľad zaručujú kresby a kovové či drevené prvky. Takéto komody do spálne pôsobia exoticky a vďaka ich nadčasovému dizajnu a kombinácii materiálov ich môžete kombinovať s elegantným, rustikálnym aj moderným štýlom.

Naše luxusné komody do obývačky sú takisto ľahko udržiavateľné. Stačí ich pravidelne utierať handrou, prípadne ošetriť olejom na drevo, ktorý zvýrazni farbu nábytku.

Podľa čoho vyberať komodu do spálne?

Komody sú praktickým kusom nábytku, ktorý poskytuje veľké množstvo úložného priestoru. Predtým, ako si vyberiete tu pravú, musíte si poriadne premyslieť, kde ju umiestnite. Zmerajte dostupný priestor a uistite sa, že zvolená komoda nezaberá v spálni príliš veľa miesta.

Zvážte tiež, čo budete do komody ukladať. Potrebujete ju na ukladanie oblečenia, kníh, dokumentov alebo iných vecí? Podľa toho sa rozhodnite, či sa vám bude viac hodiť komoda s dvierkami alebo zásuvkami. Premyslite si aj jej farbu a dizajn, ktorý sa bude najlepšie hodiť do vášho interiéru.

U nás si môžete vybrať medzi tradičným, moderným, retro alebo rustikálnym dizajnom. Pozrite sa našu širokú ponuku luxusných komôd do spálne v indickom štýle a prineste do svojho domova exotiku overenú rokmi.